کوشش برای رفع موانع همکاری با شرکت های FCP

کوشش برای رفع موانع همکاری با شرکت های FCP

بی بی سرور: معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات با اشاره به کوشش برای رفع موانع همکاری مخابرات ایران و شرکت های FCP، اظهار داشت که رگولاتور باید در زمینه تعرفه گذاری برای شرکت مخابرات و شرکت های FCP همکاری کند، در غیر این صورت در هیچ قسمتی از ICT توسعه ای انجام نخواهد شد.


داوود زارعیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهدافی که شرکت مخابرات پس از خصوصی سازی دنبال می کرد این بود که بتواند بخش های خصوصی دیگر را هم با خود همراه کند، اظهار داشت: علیرغم این که خیلی از مصوباتی که سالهای گذشته توسط سازمان تنظیم تصویب شده بود انگیزه ای برای همکاری نمی گذاشت، اما باز هم مخابرات تصمیم به همکاری با شرکت ها گرفت، به نحوی که با شرکتهای مختلف بخصوص شرکتهای FCP قراردادهایی را بستیم.
وی ضمن اشاره به مبحث انحصار شرکت مخابرات در راه اندازی پورت های اینترنتی، بیان نمود: شرکت مخابرات انحصاری ندارد و تا هم اکنون شرکت ها از راه اجاره سیم مسی فعالیت خودشان را توسعه می دادند، کما این که تا امروز بیشتر از سه میلیون پورت ADSL توسط شرکتهای FCP و روی سیم مسی مخابرات واگذار شده است.
قراردادهای بیت استریم در راه اجرایی شدن
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات افزود: ما از سال قبل چرخشی را در سیاست های مخابرات ایران ایجاد کردیم تعامل و همکاری را با شرکتهای دیگر افزایش دادیم، به همین علت قرارداد بیت استریم که چهار سال به زمین مانده بود را فعال کردیم. هم اکنون هم با هشت شرکت این قرارداد امضا شده و دو شرکت هم به تازگی اعلام آمادگی کردند و بنا داریم با هر شرکتی که اعلام آمادگی کند، قرارداد امضا نماییم. ما با شرکتهای servco هم قراردادهای بیت استریم امضا می نماییم و قرارداد نخستین شرکت سروکو هم امضا شده است.
زارعیان افزود: مبحث دیگری که سال جاری در دستور کار قرار دادیم این که در زمینه های غیر از ADSL هم آماده هستیم که با شرکتهای فعال در این عرصه شامل تولیدکنندگان، FCP ها و شرکتهای دانش بنیان همکاری نماییم. برای این موضع به تازگی ۱۲ حوزه را ابلاغ کردیم و از همه شرکت ها خواستیم در این ۱۲ زمینه هم با مخابرات همکاری کنند. زمینه های همکاری و درخواست مشارکت ما از شرکت ها شامل موارد دیتاسنتر؛ خدمات محتوایی و تولید محتوا چه به صورت ویدیوی یا سایر شیوه ها؛ سرویسهای ابری؛ اینترنت اشیا؛ سرویسهای دیجیتال؛ توسعه شبکه فیبر نوری سازمانی؛ شبکه فیبر نوری خانگی یا همان FTTh؛ بخش سرویس ارزش افزوده می شود.
وی تصریح کرد: علاوه بر این در حوزه هایی مانند قابلیت فروش و سرمایه گذاری مشترک هم ما این آمادگی را به شرکت ها اعلام کردیم که با مخابرات همکاری مشترک داشته باشند. ما در تلاشیم موانع همکاری مشترک را از بین ببریم. شاید یکی از موانع، عدم توافق بر سر مشارکت به صورت برد-برد بوده و همیشه یک شرکت می خواسته که دست بالاتر را داشته باشد، اما ما این موانع را برمی داریم و با مقررات زدایی که در این حوزه هست، زمینه همکاری را فراهم می نماییم.
توسعه فیبر نوری، زمینه همکاری مخابرات و شرکتهای FCP
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات با اشاره به اینکه سه زمینه از همکاریهای مشترکی که اعلام کردیم، توسعه فیبر نوری است، اضافه کرد: برای خودمان که برنامه توسعه سراسری داریم، به دولت هم اعلام کردیم که آمادگی داریم در سرتاسر کشور در توسعه فیبر نوری کار نماییم. با عنایت به سیاست های دولت سیزدهم در زمینه توسعه FTTH و توسعه شبکه ثابت فرصت بسیار خوبی است تا هر شرکتی که به هر طریقی در حوزه آی سی تی توانمندی دارد، اعلام آمادگی کند، ما هم برنامه ها را بررسی می نماییم و تصمیم نهایی برای همکاری مشترک گرفته می شود.
زارعیان افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته، بنا داریم در این دولت و تا آخر سال ۱۴۰۳، به آن هدف گذاری ۵ میلیون پورت فیبر نوری برسیم. البته ما هدف داریم پورت هایی که ایجاد می نماییم بیشتر از این تعداد باشد و ازاین رو برنامه ایجاد دسترسی های بیشتر از این تعداد را داریم. ضمن این که به تازگی در یک فراخوان، در توسعه شبکه فیبر نوری به شرکت ها درخواست مشارکت دادیم.
وی با اشاره به اینکه بیت استریم با آن شکلی که مصوب شده، قابلیت اجرایی نداشت، اظهار داشت: ما شرایط را ساده کردیم و البته بنا داریم باز هم ساده نماییم، بنابراین به دنبال این هستیم که نه تنها بیت استریم توسعه پیدا کند، بلکه ۱۲ زمینه جدید هم به بیت استریم اضافه کردیم تا شرکت هایی که مایل به همکاری در این بخش هستند، اضافه شوند. با بازخورد روزهای اخیر فکر می کنم ما می توانیم حداقل ۲۰ قرارداد قابل توجه و دارای خروجی مناسب داشته باشیم. البته یک نکته مهم این است که مقررات گذار در این عرصه مانند سایر حوزه ها به ما کمک نماید.
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات با اشاره به اینکه رگولاتور باید در حوزه تعرفه گذاری برای شرکت مخابرات و شرکتهای FCP همکاری کند، اضافه کرد: تابحال تغییر تعرفه ای انجام نشده و افزایش مبلغ اشتراک تلفن ثابت هم صورت نگرفته است، باید تغییرات تعرفه ای صورت گیرد، در غیر این صورت در هیچ بخشی از ICT توسعه ای انجام نخواهد شد. انتظار داریم این تغییرات زودتر عملیاتی شود و اگر دولت اجازه دهد این حوزه سودآور شود، خیلی از شرکت ها به برنامه توسعه اضافه خواهند شد.




منبع:

1401/02/25
10:13:30
0.0 / 5
748
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
BBServer بی بی سرور

bbserver.ir - مالکیت معنوی سایت بی بی سرور متعلق به مالکین آن می باشد