هكرها بجای بیتكوین سراغ یك رمزارز دیگر رفتند

هكرها بجای بیتكوین سراغ یك رمزارز دیگر رفتند

بی بی سرور: بااینکه بیتکوین همچنان رمزارز مورد درخواست هکرهای باج گیر است اما مجرمان سایبری به تدریج خواهان دریافت باج در قالب رمزارزی دیگر به نام مونرو می شوند.



به گزارش بی بی سرور به نقل از ایسنا، هنگامی که اف بی آی با موفقیت به کیف دیجیتالی هکرهای شرکت کلونیال پایپ لاین رخنه کرد و پولی که این هکرها بعنوان باج در قالب بیتکوین دریافت کرده بودند را پس گرفت، یک زنگ هشدار برای مجرمان سایبر بود که تصور می کردند مبادله به رمزارز آنها را در مقابل تحقیقات جنایی حفاظت می کند.

یکی از اصول اصلی بیتکوین، دفتر کل عمومی آنست که همه مبادلات توکن را در سوابقش ذخیره می کند که برای همه قابل مشاهده می باشد. بنابراین هکرها درحال روی آوردن به کوینهایی مانند دش، زی کش و مونِرو هستند که قابلیت ناشناسی در آنها وجود دارد. مونِرو به ویژه درحال تبدیل شدن به رمزارز منتخب مجرمان سایبری است که به باج گیری می پردازند.

ریچارد هولند، مدیر امنیت اطلاعات شرکت اطلاعات تهدید سایبری "دیجیتال شادو" در اینباره اظهار داشت: مجرمان خبره تر درحال استفاده از مونِرو هستند.

مونِرو در سال ۲۰۱۴ توسط کنسرسیومی از طراحان به وجود آمد که خیلی از آنها ترجیح دادند ناشناس بمانند. حریم خصوصی و ناشناسی با اهمیت ترین جنبه های این ارز دیجیتالی هستند. توکن حریم خصوصی که در بلاک چین مونِرو فعالیت می کند عملا جزئیات همه مبادلات را مخفی می کند. هویت ارسال کننده و گیرنده و همین طور میزان مبادله پنهان می ماند.

به گفته مارک گرنز، رئیس شرکت دیجیتال مینت، بااینکه بیتکوین همچنان از طرف باج گیران سایبری درخواست می شود اما مجرمان بیشتری برای دریافت مونِرو درخواست می کنند. ما شاهد آن بوده ایم که در چند ماه گذشته گروه هکری REvil تخفیف می دهد یا درخواست پرداخت به مونِرو را دارد.

مونِرو در بازار زیرزمینی بزرگ "آلفا بِی" تا زمانی که در سال ۲۰۱۷ بسته شد، گزینه محبوبی بود.

با این حال موانع عمده ای بر سر راه رایج شدن مونِرو وجود دارند. متی گرین اسپان، مدیر سهام و موسس کوانتوم اکونومیکس در اینباره این طور توضیح داد که مونِرو به اندازه رمزارزهای دیگر نقدشونده نیست و خیلی از صرافی ها به علت نگرانیهای رگولاتوری ترجیح داده اند این رمزارز را در فهرست خود قرار ندهند. مطمئنا این رمزارز چندان از موج اخیر سرمایه گذاریهای موسسه ای بهره ای نبرده است. این به مفهوم آنست که برای مجرمان سایبری دشوارتر است که پول خودرا مستقیما دریافت نمایند.

نیک کارتر، از شرکای موسس شرکت "کستل آیلند" ونچر معتقد می باشد بااینکه دولت آمریکا می تواند با محدود کردن نقاط نقدشوندگی مونِرو، این رمزارز را کنترل کند اما بازارهایی که امکان انتقال نقطه به نقطه مونِرو به پول کاغذی را فراهم می کنند، همیشه ساماندهی را دشوار خواهند کرد. همین طور هکرها می توانند مبادلاتشان را خارج از حوزه قضایی آمریکایی و در نقاطی انجام دهند که مشمول مقررات سخت گیرانه مشابه رگولاتورهای آمریکایی نمی شوند.

بیمه سایبری یکی از دلایلی است که بیتکوین همچنان رمزارز منتخب در بیشتر حملات باج افزاری مانده است. بگفته پیتر مارتا، افسر سابق سیا و مشاور شرکتها در امور مدیریت ریسک سایبری، بیمه در این فضا بسیار مهمست و بیمه گران حاضر نیستند برای پرداخت حق السکوتی که در قالب مونِرو بوده است، خسارت پرداخت کنند. ردیابی با بیتکوین آسان تر است و زیرساختی وجود دارد که به مقامات اجازه می دهد این مبادلات را رصد کنند.

بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، بااینکه بلاک چین بیتکوین عمومی است اما همیشه راههایی وجود دارد که امکان ردگیری مبادلات به مقصد نهایی را برای بازرسان دشوار کند.





منبع:

1400/03/24
22:50:20
0.0 / 5
1296
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
BBServer بی بی سرور

bbserver.ir - مالکیت معنوی سایت بی بی سرور متعلق به مالکین آن می باشد