سیگنال های تداخل مرزی در آب های جنوب كشور برطرف شد

سیگنال های تداخل مرزی در آب های جنوب كشور برطرف شد

مدیركل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق از رفع 86 مورد تداخل مرزی در نواحی آبی جنوب كشور در طول شش ماهه اول امسال آگاهی داد.


به گزارش بی بی سرور به نقل از ایسنا، علی اصغر ترحم با اعلان اینکه عمده ترین تداخلات مرزی در نواحی مرز آبی نزدیک به جزیره کیش، بندرعباس، بندر چابهار، کنارک، بندرجاسک و... بود، اظهار داشت: سیگنال های تداخلی بیشتر از سمت کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند عمان، امارات، قطر و...، بر روی تکه باندهای واگذار شده به شبکه های سلولی مشاهده شده است که کوشیدیم با هماهنگی دفتر سازمان های تخصصی بین المللی و نظارت بر طیف رگولاتوری، عواملی که موجب ایجاد تداخل می شود را بررسی و رفع نماییم.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف ذاتی رگولاتوری حفظ و صیانت از فضای فرکانسی کشور است، اظهار داشت: به همین دلیل طیف های فرکانسی با بهره گیری از سامانه های پایش رادیویی شامل ایستگاه های ثابت، سیار و نیمه سیار بصورت آنلاین رصد و پایش می شود و در آخرین پایش رادیویی نوار مرزی به طول ۲۵۰۰ کیلومتر از مرزهای منطقه جنوب شرق با کشورهای حوزه خلیج فارس، پاکستان و افغانستان در طول ۱۲ روز انجام شده است.
ترحم درباره نتایج انجام پایش طیف فرکانسی عنوان کرد: نظارت و کنترل فرکانس های واگذار شده به بهره برداران بصورت کنترل ازراه دور، شناسایی فرکانس های غیرمجاز و جلوگیری از فعالیت آنها، دستیابی به تعداد کانال های فرکانسی مجاز و غیرمجاز و فعال و غیرفعال و بررسی و رفع تداخلات فرکانسی همچون نتایج انجام پایش طیف فرکانسی است.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق پایش پوشش شبکه مخابرات سلولی در مرزها را یکی دیگر از وظایف رگولاتوری عنوان نمود و اظهار داشت: این مساله از موضوعات مهم سازمانهای قانونگذار بین المللی مانند ITU و نهادهای قانونگذار کشورهاست و با توجه به این که پوشش در مرز تنها به اپراتورهای داخلی مربوط نیست، بمنظور جلوگیری از افت کیفیت سرویس در مرزها، تداخل مخرب و رومینگ ناخواسته برای کاربران، باید توافق و برنامه ریزیهای لازم میان اپراتورهای تلفن همراه کشورهای هم مرز صورت گیرد.
ترحم عنوان کرد: در دسترس بودن شبکه، مهمترین شاخص کیفیت سرویس برای کاربران در مرزهاست، چونکه در صورت در دسترس بودن شبکه داخلی احتمال رومینگ ناخواسته برای کاربران کاهش پیدا می کند و برای اطمینان از در دسترس بودن شبکه باید سطح شدت میدان ارسالی از سمت ایستگاههای فرستنده دو کشور هم مرز به شکلی تنظیم شود که احتمال تداخل مخرب و رومینگ ناخواسته کم شود.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق اضافه کرد: کاربران شبکه های تلفن همراه در نواحی مرزی معمولاً بطور ناخواسته وارد شبکه سلولی کشورهای همسایه شده و به سبب رومینگ، هزینه های زیادی را متحمل می شوند. علاوه بر این، در این نواحی گاهی به سبب نبود پوشش دهی شبکه داخلی و سطح سیگنال کافی برای کاربران و یا سطح بالای سیگنال از اپراتور کشور همسایه، تلفن همراه مشترکان به شبکه خارجی متصل می شود و بطور غیرعمدی رومینگ رخ می دهد.
وی اظهار داشت: مناطق نه گانه اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بمنظور آگاهی از وضعیت طیف فرکانسی مورد استفاده توسط شبکه های سلولی در نواحی مرز آبی و خشکی و همین طور صحت سنجی رعایت تفاهم نامه های جاری از طرف کشورهای همسایه، موظفند تا بر طبق برنامه ارسالی از طرف دفتر نظارت بر طیف رگولاتوری، دو بار در سال در مناطق مرزی درایوتست انجام دهند که فاصله بین این دو تست نباید کمتر از چهار ماه باشد. به همین دلیل اداره کل تنظیم مقررات منطقه جنوب شرق درایوتست دریایی را به طول ۱۶۲۰ کیلومتر در دو مسیر رفت و برگشت آبهای خلیج فارس و تحلیل داده ای اپراتورهای فعال در این محدوده انجام داده است.



1399/07/06
12:58:18
5.0 / 5
2089
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
BBServer بی بی سرور

bbserver.ir - مالکیت معنوی سایت بی بی سرور متعلق به مالکین آن می باشد