وزیر ارتباطات:

ایرانسل در توسعه ظرفیت شبکه ی پهن باند پیشگام است

ایرانسل در توسعه ظرفیت شبکه ی پهن باند پیشگام است

به گزارش بی بی سرور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تقدیر از ایرانسل برای پیشگامی در راه اندازی لایه‌ی جدید فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز، از سایر اپراتورها هم خواست تا از اقدام ایرانسل الگو بگیرند.



به گزارش بی بی سرور به نقل از ایرانسل، مراسم آنلاین افتتاح طرح های ارتباطی ایرانسل به مناسبت دهه‌ی فجر، شامل «آغاز راه اندازی لایه‌ی جدید فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز در شبکه‌ی پهن باند همراه ایرانسل» و «بهره برداری از پروژه‌ی توسعه ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان»، با حضور دکتر عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل و اصحاب رسانه برگزار گردید.
در این مراسم که دکتر صادق عباسی شاهکوه معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) و مهندس حمید فتاحی معاون وزیر، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت هم حضور داشتند، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تقدیر از ایرانسل بعنوان نخستین اپراتوری که توانسته در راه اندازی لایه‌ی جدید فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز در شبکه‌ی خود، پیشگام باشد، از سایر اپراتورها هم خواست تا از اقدام ایرانسل الگو گرفته و گام های سریعتری برای اجرای پروژه‌ی مشابه در شبکه‌ی خود بردارند.
با تخصیص باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز به اپراتورهای همراه توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) در تیر ماه ۱۴۰۰، ایرانسل موفق شده است تا بعنوان اپراتور پیشگام در نصب تجهیزات و راه اندازی لایه‌ی جدید مبتنی بر این باند فرکانسی، تابحال ۵۰ سایت ارتباطی در شبکه‌ی پهن باند همراه خویش را به لایه‌ی جدید ۲۳۰۰ مگاهرتز تجهیز کند که در مراسم امروز، یک سایت ارتباطی در منطقه‌ی تهرانسر، به نمایندگی از سایت های مذکور، با درخواست مدیرعامل ایرانسل، توسط وزیر ارتباطات، با حضور مهندس علی قهرمانی مدیرکل برنامه ریزی و طراحی رادیوی شبکه‌ی ایرانسل در محل سایت مذکور، راه اندازی شد.
در این مراسم، همینطور پروژه‌ی توسعه ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان، با درخواست مدیرعامل ایرانسل، توسط وزیر ارتباطات، با حضور مهندس مجید گلی مدیر ارشد منطقه‌ی مرکز ایرانسل در محل این پروژه، راه اندازی شد. با آغاز به کار پروژه‌ی مذکور، ۸۰ رک به ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان اضافه گردید تا به این ترتیب، کیفیت و پایداری شبکه‌ی ایرانسل در مرکز کشور، بیشتر از پیش بهبود پیدا کند.
مدیرعامل ایرانسل: ۱۰۰۰ ترابایت به ظرفیت روزانهٔ رادیویی ایرانسل افزوده می شود
مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، ضمن اشاره به آغاز رسمی راه اندازی لایه‌ی فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز در شبکه‌ی ایرانسل با آغاز به کار ۵۰ سایت، خاطرنشان کرد: در فاز نخست این پروژه، ۷۰۰ سایت ایرانسل تا آخر فروردین ۱۴۰۱ به این لایه‌ی فرکانسی تجهیز می شوند و در فاز دوم نیز، تا مهر ماه سال آینده، تعداد این سایت ها به بیشتر از ۱۸۰۰ سایت خواهد رسید. ان شاءالله، در فازهای بعدی نیز، در نیمه‌ی دوم سال آتی، تجهیز سایر سایت های ارتباطی ایرانسل به این لایه‌ی فرکانسی، اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه برای این پروژه، تا کنون ۱۸۲۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده است، تاکید کرد: با راه اندازی این لایه‌ی ارتباطی در شبکه‌ی پهن باند ایرانسل، شاهد بهبود تجربه مشترکان و افزایش ظرفیت رادیویی شبکه به میزان ۱۰۰۰ ترابایت در روز، بخصوص در مناطق پرترافیک شهرهای بزرگ و مراکز استان ها خواهیم بود.
عباسی آرند همینطور درمورد بهره برداری از پروژه‌ی توسعه ظرفیت مرکز سوییچ ایرانسل در اصفهان، از افتتاح دو مرکز سوییچ دیگر ایرانسل در مشهد و کرج در اسفند ماه سالجاری اطلاع داد.
وی تاکید کرد: سعی شده تا این سه مرکز سوییچ، در مدت کمتر از ۱۰ ماه به بهره برداری برسد و به لحاظ فنی، هم در طراحی و هم در اجرا، همه‌ی استانداردهای روز دنیا به کار گرفته شده تا پایداری خدمات شبکه‌ی ایرانسل، بخصوص برای مشترکان استانهای مرکزی کشور، بیشتر از پیش افزایش یابد.
مدیرعامل ایرانسل اضافه کرد: ۳۵۰ میلیارد تومان در راه اندازی پروژه‌ی توسعه مرکز سوییچ اصفهان و ۳۰۰ میلیارد تومان هم در خرید و نصب تجهیزات الکترونیکی آن سرمایه گذاری شده که در مجموع، ارزش این پروژه را به ۶۵۰ میلیارد تومان رسانده است. وزیر ارتباطات: اپراتورها از ایرانسل الگو بگیرند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در این مراسم، طی سخنانی با بیان اینکه «به همه‌ی همکاران عزیزم در شرکت ایرانسل و همه‌ی عزیزان تلاشگر این شرکت در سرتاسر کشور خدا قوت می گویم»، تاکید کرد: خوشحالیم که ایرانسل در راه اندازی لایه‌ی فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز پیشگام بوده و بعنوان اولین اپراتور، از این محدوده‌ی فرکانسی برای ارتقای خدمات به مشترکان خود استفاده می نماید.
وی ضمن اشاره به اقدامات وزارت ارتباطات برای بهبود شاخصهای کیفی دسترسی مردم به شبکه‌ی ملی اطلاعات، به مبحث تأمین پهنای باند و توسعه محدوده های فرکانسی اپراتورهای همراه اشاره نمود و اظهار داشت: در نخستین گام برای توسعه محدوده های فرکانسی، واگذاری باند فرکانسی ۲۳۰۰ مگاهرتز به اپراتورها دنبال شد و امروز شاهد می باشیم که ایرانسل بعنوان نخستین اپراتور، این لایه‌ی فرکانسی را راه اندازی کرده که این امر جای تقدیر و تشکر دارد.
زارع پور تاکید کرد: امیدوارم همکارانم در همه‌ی اپراتورها، قدمی که ایرانسل در این حوزه برداشته را ببینند و توقع و انتظارم از آنان این است که با الگو گرفتن از ایرانسل، گام های سریعتری برای اجرای پروژه‌ی مشابه در شبکه‌ی خود بردارند.
وی اضافه کرد: حتی امیدوارم که ایرانسل هم بتواند با رفع موانع موجود که بنده هم از آن آگاه هستم، فازهای برنامه ریزی شده برای این پروژه را با سرعت بیشتری عملیاتی کند.
وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه به دستور وی، کارگروهی در رگولاتوری، مأمور پایش منظم کیفیت شبکه ارتباطی و رفع موانع بهبود کیفیت شبکه در تعامل با سایر حوزه ها شده است، خاطرنشان کرد: در همین مدت، رایزنی هایی با شهردار تهران و دیگر کلان شهرهای کشور انجام داده ام تا مشکلات و موانع موجود بر سر راه نصب دکل های ارتباطی اپراتورها برطرف شود.
وی اضافه کرد: متأسفانه از نظر فرهنگی و اجتماعی، مردم به نصب دکل های ارتباطی در سکونت گاه های خود حساسند و من شخصاً وارد عمل شده ام تا با تاکید بر بی خطر بودن دکل ها، برای اصلاح فضای روانی موجود، تلاش کنم.
زارع پور همینطور از آغاز واگذاری پورت های فیبرنوری به مردم از هفته‌ی آینده اطلاع داد و ابراز امیدواری کرد که تا آخر دولت سیزدهم، واگذاری ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری به مردم محقق شود.
وی در انتهای سخنان خود، با اشاره به اینکه «از همه همکارانم در شرکت ایرانسل، به ویژه دکتر عباسی آرند و معاونان محترم ایشان و همه‌ی کسانی که برای پیشبرد اهداف توسعه ارتباطی تلاش می کنند، تشکر می کنم» ابراز امیدواری کرد تا مجموعه‌ی تلاش ها، سبب افزایش کیفیت، سرعت و پایداری شبکه شود و لبخند رضایت بر لبان مردم نقش ببندد.

1400/11/22
20:54:14
0.0 / 5
947
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
BBServer بی بی سرور

bbserver.ir - مالکیت معنوی سایت بی بی سرور متعلق به مالکین آن می باشد