عدم تضمین كیفیت سرویس
بیشترین دلیل شكایت از شركت های اینترنتی
به گزارش بی بی سرور مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری اعلام نمود: عدم تضمین کیفیت سرویس ارائه شده، تاخیر در نصب و راه اندازی، عدم جمع آوری سرویس و ارائه خدمات پشتیبانی نامطلوب از شکایات پر تکرار کاربران سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات (195) در مورد شرکتهای ارتباطات ثابت (FCP) است.
به گزارش بی بی سرور به نقل از ایسنا، پیمان قره داغی با اشاره به این که در سال قبل ۲۱۴ هزار و ۸۱۸ شکایت در سامانه ۱۹۵ ثبت شده است، درباره سهم تعدادی از شرکتهای FCP از این شکایات اظهار داشت: سهم شرکت پارسان لین ارتباطات (پارس آنلاین) با ۳۹۵ هزار و ۶۶۳ مشترک، ۱۲ هزار و ۹۶ مورد، شرکت انتقال دیتای آسیاتک با ۸۸۴ هزار و ۱۲۶ مشترک، ۸ هزار و ۸۴۴ مورد و شرکت داده گستر عصر نوین (های وب) با ۲۴۰ هزار و ۲۹ مشترک، ۶ هزار و ۳۷۷ مورد بوده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این، سهم گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات شاتل با ۹۴۲ هزار و ۱۲۰ مشترک، ۶۲۸۷ شکایت، شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات با ۲۶۵ هزار و ۶۶۶ مشترک، ۲۹۹۸ مورد، شرکت داده پردازی فن آوا با ۲۸۸ هزار و ۶۰۱ مشترک، هزار و ۴۲۴ مورد و شرکت ارتباطات ثابت پارسیان با ۲۲ هزار و ۲۵ مشترک، ۴۰۵ شکایت بوده است.
مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری درباره استانهایی که بیشترین شکایات ثبتی را از این هفت شرکت داشته اند، اظهار داشت: بیشترین شکایات از شرکت شاتل در استان های تهران، خراسان رضوی و اصفهان، از شرکت پارس آنلاین در تهران، مازندران و خوزستان، از شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در تهران، خراسان رضوی و فارس، از شرکت های وب در تهران، آذربایجان شرقی و اصفهان، از شرکت ارتباطات ثابت پارسیان در ایلام، تهران و خراسان رضوی، از شرکت آسیاتک در تهران، فارس و خراسان رضوی و از شرکت فن آوا در تهران، فارس و یزد در سامانه ۱۹۵ ثبت شده است.
قره داغی درباره مدت زمان پاسخگویی به شکایات سامانه ۱۹۵ در این شرکتها عنوان کرد: میانگین زمان پاسخگویی به شکایات در شرکت پارس آنلاین از ۱۳ روز در سال ۱۳۹۸ به ۹ روز در سال ۱۳۹۹ و شرکت فن آوا در همین بازه زمانی از ۷ روز به ۶ روز رسیده است. متوسط زمان پاسخگویی به شکایات شرکت آسیاتک در سال ۱۳۹۹ سه روز بوده و نسبت به سال ۱۳۹۸ تغییری نداشته است.
وی ادامه داد: متوسط زمان پاسخگویی در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ در شرکت شاتل از ۲ روز به ۳ روز، شرکت پیشگامان از ۶ روز به ۹ روز، شرکت های وب از ۴ روز به ۵ روز و شرکت ارتباطات ثابت پارسیان از ۴ روز به ۷ روز رسیده است.
مدیرکل حفاظت از حقوق مصرف کننده رگولاتوری اظهار داشت: باتوجه به آمارهای موجود در سامانه ۱۹۵ لازم است تا هفت شرکت مورد بررسی، برنامه مناسبی برای ارتقای خدمات، رفع شکایات با موضوعات پر تکرار و کاهش زمان پاسخگویی به شکایات را تدوین و اجرا کنند. علاوه بر این، این شرکتها در امتداد افزایش رضایتمندی مشترکان، باید با بکارگیری افراد متخصص و کارآمد، وضعیت پاسخگویی و رسیدگی به شکایات را در مراکز پشتیبانی خودرا ارتقاء دهند.
منبع: bbserver.ir
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب